Siirry suoraan sisältöön

Virkistys- ja TYHY-päivät

Työhyvinvointia ei voi liikaa korostaa. Motivoitunut ja hyvinvoiva työyhteisö toimii yrityksen menestyksen eteen niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina. 

Virkistyspäivät ovat satsausta tulevaisuuteen. Onnistunut virkistyspäivä saattaa ihmiset yhteen, kohottaa yhteishenkeä, antaa mukavia muistoja ja parantaa työilmapiiriä. Ja yksilötasolla ihminen voi saada sysäyksen uuteen harrastukseen tai liikuntaan.

Moose Activitiesin virkistys- ja tyhypäiväohjelmat koostuvat liikunnallisista aktiviteeteista, jotka vastaavat juuri edellä mainittuihin tarpeisiin.

Meille asiakkaiden turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää, niinpä käytämme oppaina vain alan ammattilaisia, joilla on asiaan kuuluva koulutus. Myös käytössä olevat välineet ja varusteet ovat huolella mietitty turvallisuutta ajatellen. Kaikkiin Moose Activitiesin ohjelmiin on tehty kunnon turvallisuussuunnitelmat, joten voitte huoletta keskittyä itse asiaan.

Kysy reilusti lisätietojaja pyydä tarjous.

Tutustu ohjelmiin.

KOKO PÄIVÄ VIRKISTYSTÄ

Ohjelmaehdotus:

• Tervetulokahvit ja yrityksen edustajan puheenvuoro.
• Aamupäivällä kaikille yhteinen Moose Special kisailu tai aiheeseen sopiva luento.
• Lounas
• Iltapäivällä luontoliikuntaa. Jokainen voi etukäteen valita kaksi luontoliikuntalajia, mihin haluaa osallistua.
• Loppukahvit ja kotiin.

Kesto 3-8 tuntia
30-200 osallistujalle

VIRKISTYSPÄIVÄ SPECIAL

Erilaisiin ulkoilumuotoihin tutustumista ja mukavaa toimintaa jokaisen makuun. Valitse itse sopivat lajit; melonta, kickbaikkaus, patikointi, jousiammunta, kumilauttailu, geokätköily, erätaidot, sauvakävely, suunnistus ja vaikka mitä. Hyvinvointia koko työyhteisöön!

Kesto 2-4 tuntia
10-200 osallistujalle

NUUKSIO BY PATIKKA

Reipasta menoa tai mukavaa rauhoittumista luonnon keskellä. Ammattitaiset oppaamme johdattavat teidät Nuuksion kauneimmille paikoille ja kertovat ihmeellisiä tarinoita luonnosta sekä paikallisista erikoisuuksista. Luonnollista nautiskelua!
(Myös Sipoonkorpi, Meiko tai muut sopivan metsäiset paikat) 

Kesto 2-4 tuntia (sopimuksen mukaan)
5-200 osallistujalle
Pyydä tarjous