Siirry suoraan sisältöön

Kisailut ja tiimityö

Tältä sivulta löydät esimerkkejä laadukkaista kisailuista. Näissä ohjelmissa kaikki osallistuvat ja yhteistyö tulee kunniaan, eikä turhia odotteluja tule.  Ohjelmat ovat joustavia ja niiden osia voidaan muutella, poistaa tai lisätä, tarpeidenne ja tapahtumapaikan mukaan. Yhdessä saamme varmasti rakennettua juuri teille sopivan ohjelman. 

Meille asiakkaiden turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää, niinpä käytämme oppaina vain alan ammattilaisia, joilla on asiaan kuuluva koulutus. Kaikkiin Moose Activitiesin ohjelmiin on myös tehty kunnon turvallisuussuunnitelmat, joten voitte huoletta keskittyä itse asiaan.

Kysy reilusti lisätietoja ja pyydä tarjous.

Tutustu ohjelmiin.

AMASING KISA

Ohjelma, missä tarvitaan nopeita aivoja, sulavaa yhteistyötä ja hurttia huumoria. Luvassa matkantekoa erilaisin välinein, ongelmia ratkottavaksi, yhteisiä tehtäviä ja valinnan vaikeutta. Nopein joukkue voittaa. Ympärivuotista kivaa!

Kesto 3 – 12 tuntia
20 – 60 osallistujalle
Pyydä tarjous

ADVENTUREA ELÄMÄÄN

Haluatko hieman vaativampaa seikkailutoimintaa? Tässä on sinulle todellinen multiseikkailu, missä suunnistetaan, melotaan kumilautoilla, kiipeillään ja kickbaikataan. Energiaa tankataan sämpyläkahveilla tai maukkaalla nuotioaterialla. Koe ja nauti.

Kesto 4 – 6 tuntia
5 – 30 osallistujalle
Pyydä tarjous

ERILAINEN PATIKKARETKI

Tähän ohjelmaan on yhdistetty luonto, patikointi ja kisailu. Luvassa on reippaan toiminnallista ja hauskaa meininkiä.

Kesto n. 2-5 tuntia
Osallistujia 10-100 henkilöä
Pyydä tarjous

NUUKSIO RACE

Liikunnallista seikkailua kickbikeilla ja patikoiden. Ohjelmaan voidaan liittää myös melontaa. Kisavietin tyydyttämiseksi hauskoja joukkuekisailuja ja tietysti retkikahvit herkullisten pullien kanssa. Reipasta yhdessäoloa.

Kesto 3 – 4 tuntia
10 – 40 osallistujalle
Pyydä tarjous

SISÄSIISTIT KISAT

Nimensäkin perusteella toimii sisätiloissa. Joukkueet ratkovat ongelmia ja tehtäviä, joista suoriudutaan loistavalla yhteistyöllä ja hyvällä huumorilla. Sopii hyvin koulutuksen yhteyteen tai hauskaksi tiimien väliseksi kisaksi.

Kesto n. 1,5 tuntia
5 – 40 osallistujalle
Pyydä tarjous

ADVENTURE RACE

Mukavan seikkailullinen joukkue kisa, mikä ei kuitenkaan vaadi liikoja fyysisiä ponnisteluja. Luvassa mm. kicbaikkausta, kumilauttasuunnistusta ja puhallusputkiammuntaa. Välikahvit halutessanne tiivistävät sopivasti tunnelmaa.

Kesto 2 – 3 tuntia
10 – 60 osallistujalle
Pyydä tarjous

MAJAVAN JÄLJILLÄ

Lavat heiluu ja vesi loiskuu, tämä on oikeasti tosi kivaa! Ammattitaitoinen oppaamme johdattaa teidät kumilautta- tai inkkarimelonnan ihmeelliseen maailmaan ja vie mainiolle seikkailulle rauhallisille järville tai joille.

Kesto 1,5 – 4 tuntia
5 – 60 osallistujalle
Pyydä tarjous

RYTMIÄ VEREEN 

Tiimityötä parhaimmillaan. Ryhmänne saa käsiinsä afrikkalaiset tsemberummut ja siitä meno sitten alkaa. Koetamme päästä yhteiseen rytmiin ja nauttia sykähdyttävästä menosta.

Kesto 1-2 tuntia
Sopii 5 – 20 osallistujalle
Pyydä tarjous

ETSINTÄPARTIO Z

Arvokas lasti on pudonnut lentokoneesta järveen. Lähdemme turvallisilla kumilautoilla meloen etsimään sitä, saamiamme vihjeitä seuraten. Matkalla joudumme yhdessä ratkomaan ongelmia ja tehtäviä, jotta lopulta löytäisimme etsimämme. Mukavaa ja leppoisaa yhteistä tekemistä.

Kesto n. 2 tuntia
10 – 26 osallistujalle
Pyydä tarjous

KIN-BALL TURNAMENTTI 

Käsittämätön hauska pallopeli. Säännöt ovat yksinkertaiset, pallo on suuri ja kevyt, joten kaikki voivat ja kaikkien pitääkin osallistua. Peliä pelataan yhtäaikaisesti kolmella joukkueella käyttäen jättimäistä, metrin halkaisijaltaan olevaa KIN-BALL® palloa joka painaa vain yhden kilon! Joukkueeseen kuuluu neljä pelaajaa, joten pelin aikaan saamiseksi tarvitaan vähintään 12 henkilöä. Sopii ihan kaikille terveille liikkujille. Tiimityötä parhaimmillaan.

Kesto 1 – 1,5 tuntia
12 – 60 osallistujalle
Pyydä tarjous

MOOSE SPECIAL 

Toiminnallinen joukkuekisailu, joka sopii mainiosti pahankin kilpailuvietin tyydyttämiseen. Tiimihengen kohotusta, yhdessä onnistumista, hauskaa ja mieleen jäävää toimintaa. Turhaa odottelua ei ole ja kaikille on tekemistä. Sopii kaikille terveille aikuisille, mutta haastetta riittää vaativammallekin seikkailijalle. 

Kesto 1 – 3 tuntia
10 – 200 osallistujalle
Pyydä tarjous

Tutustu talven ohjelmiin.

ETSI JA HÄMMÄSTY

Geo-kätköily voi koukuttaa. Tiimit etsivät GPS-laitteita käyttäen kätköjä, joilla on luontoaiheisia kysymyksiä. Mukavaa yhdessä liikkumista ja löytämisen iloa. 

Kesto 1,5 tuntia

2-30 osallistujalle
Pyydä tarjous

KILPAA POHJOISNAVALLE

Reipasta seikkailua talven keskelle. Karttojen ja GPS-laitteiden avulla tiimit suunnistavat rastilta toiselle pulmia ja tehtäviä ratkoen. Nyt kysytään yhteishenkeä, nokkeluutta ja huumoria! Lumitilanteen salliessa käytämme apuna lumikenkiä, ja illalla otsalamppuja.

Kesto noin 2 tuntia
10-40 seikkailijalle
Pyydä tarjous

REIKIÄ JÄÄSSÄ

Toukka koukkuun ja kaloja narraamaan. Tarvittavat välineet löytyvät paikalta. Rento mieli pitää olla mukana. Leppoisaa talvipäivän viettoa kauniin järven jäällä. Halutessanne nautitaan pullakahvit nuotion ääressä. 

Kesto 1-2- tuntia
2-30 onkijalle
Pyydä tarjous

JETIN JÄLJILLÄ

Lumikenkäseikkailu on talvista liikuntaa parhaimmillaan. Luvassa on onnistumisen iloa, uusia yhteisiä kokemuksia ja kaunista luontoa. Pimeän aikaan käytämme otsalamppuja, joten myös iltaretkien tunnelmasta voi nauttia.

Kesto 1-2 tuntia
2-45 osallistujalle
Pyydä tarjous

TALVIOLYMPIALAISET

Reipas ja liikunnallinen tapahtuma, mikä ei jätä ketään kylmäksi. Sopii mainiosti tiimihengen kohottamiseen ja mukavaan yhdessäoloon. Lajeina muun muassa lumikenkäviesti ja alppicurling, mutta ohjelman sisältö tarkentuu kelitilanteen mukaan. Tästä ohjelmasta saaduista yhteisistä kokemuksista riittää puhuttavaa pitkäksi aikaa.

Kesto noin 2 tuntia
10-100 osallistujalle
Pyydä tarjous