Virkistys- ja TYHY-päivät

Työhyvinvointia ei voi liikaa korostaa. Motivoitunut ja hyvinvoiva työyhteisö toimii yrityksen menestyksen eteen niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina. 

Virkistyspäivät ovat satsausta tulevaisuuteen. Onnistunut virkistyspäivä saattaa ihmiset yhteen, kohottaa yhteishenkeä, antaa mukavia muistoja ja parantaa työilmapiiriä. Ja yksilötasolla ihminen voi saada sysäyksen uuteen harrastukseen tai liikuntaan.

Moose Activitiesin virkistys- ja tyhypäiväohjelmat koostuvat liikunnallisista aktiviteeteista, jotka vastaavat juuri edellä mainittuihin tarpeisiin.

Meille asiakkaiden turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää, niinpä käytämme oppaina vain alan ammattilaisia, joilla on asiaan kuuluva koulutus. Myös käytössä olevat välineet ja varusteet ovat huolella mietitty turvallisuutta ajatellen. Kaikkiin Moose Activitiesin ohjelmiin on tehty kunnon turvallisuussuunnitelmat, joten voitte huoletta keskittyä itse asiaan.

Kysy reilusti lisätietoja ja pyydä tarjous.

VIRKISTYSPÄIVÄ SPECIAL

Erilaisiin ulkoilumuotoihin tutustumista ja mukavaa toimintaa jokaisen makuun. Valitse itse sopivat lajit; melonta, kickbaikkaus, patikointi, jousiammunta, kumilauttailu, geokätköily, erätaidot, sauvakävely, suunnistus ja vaikka mitä. Hyvinvointia koko työyhteisöön!

Kesto 2-4 tuntia
10-200 osallistujalle

NUUKSIO BY PATIKKA ( Myös Sipoonkorpi, Meiko tai muut sopivan metsäiset paikat)

Reipasta menoa tai mukavaa rauhoittumista luonnon keskellä. Asiantuntevat oppaamme johdattavat teidät Nuuksion kauneimmille paikoille ja kertovat ihmeellisiä tarinoita luonnosta sekä paikallisista erikoisuuksista. Lopuksi kokoonnumme tunnelmallisen nuotion ääreen nauttimaan kunnon nokipannukahveista, tai vaikka loimulohiateriasta Luonnollista nautiskelua!

Kesto 2-5 tuntia (sopimuksen mukaan)
5-200 osallistujalle

KOKO PÄIVÄ VIRKISTYSTÄ
UUA.png

Ohjelmaehdotus:

  • Tervetulokahvit ja yrityksen edustajan puheenvuoro.
  • Aamupäivällä: kaikille yhteinen Moose Special kisailu tai aiheeseen sopiva luento.
  • Lounas
  • Iltapäivällä: Luontoliikuntaa. Jokainen voi etukäteen valita kaksi luontoliikuntalajia, mihin haluaa osallistua.
  • Loppukahvit ja kotiin.

Kesto 3-8 tuntia
30-200 osallistujalle