Luonto, liikunta ja seikkailut

Tältä sivulta löydät esimerkkejä seikkailu- ja liikuntavalikoimastamme. Ohjelmat ovat mainioita yhteishengen kohottajia ja sopivat kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Ohjelmat ovat joustavia ja niiden osia voidaan muutella, poistaa tai lisätä, tarpeidenne ja tapahtumapaikan mukaan. Ohjelman fyysisen tason voi valita osallistujien tarpeiden mukaan. Yhdessä saamme varmasti rakennettua juuri teille sopivan ohjelman. 

Meille asiakkaiden turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää, niinpä käytämme oppaina vain alan ammattilaisia, joilla on asiaan kuuluva koulutus. Kaikkiin Moose Activitiesin ohjelmiin on tehty kunnon turvallisuussuunnitelmat, joten voitte huoletta keskittyä itse asiaan 

Kysy reilusti lisätietoja ja pyydä tarjous!

Tutustu talven ohjelmiin.

patikka.png
NUUKSIO BY PATIKKA 
(Myös Sipoonkorpi, Meiko tai muut sopivan metsäiset paikat) 

Reipasta menoa tai mukavaa rauhoittumista luonnon keskellä. Ammattitaiset oppaamme johdattavat teidät Nuuksion kauneimmille paikoille ja kertovat ihmeellisiä tarinoita luonnosta sekä paikallisista erikoisuuksista. Luonnollista nautiskelua!

Kesto 2 - 4 tuntia (sopimuksen mukaan)
5 - 200 osallistujalle
Pyydä tarjous

geo.png

ERILAINEN PATIKKARETKI

Tähän ohjelmaan on yhdistetty luonto, patikointi ja kisailu. Luvassa on reippaan toiminnallista ja hauskaa meininkiä. 

Kesto n. 2-5 tuntia
Osallistujia 10-100 henkilöä
Pyydä tarjous

kickbike.png
NUUKSIO RACE

Liikunnallista seikkailua kickbikeilla ja patikoiden. Ohjelmaan voidaan liittää myös melontaa. Kisavietin tyydyttämiseksi hauskoja joukkuekisailuja ja tietysti retkikahvit herkullisten pullien kanssa. Reipasta yhdessäoloa. 

Kesto 3 - 4 tuntia
10 - 40 osallistujalle
Pyydä tarjous

ETSI JA HÄMMÄSTY

Geo-kätköily on uusi, kaikille sopiva harrastus. Nyt pääsette kokeilemaan miksi sen suosio on niin kovassa kasvussa. Tiimit etsivät, GPS laitteita käyttäen, kätköjä joilla on luontoaiheisia kysymyksiä. Tämän ohjelman kätköt on sijoitettu suppealle alueelle, joten luvassa on enemmän löytöjä kuin matkantekoa. Mukavaa yhdessä liikkumista ja löytämisen iloa.

Kesto 1,5 tuntia
2-30 osallistujalle
Pyydä tarjous

REIKIÄ TAULUSSA 

Kuka on firman mestari jousiammunnassa? Enää ei tarvitse vain väitellä asiasta, vaan kokeillaan kenellä on tarkin silmä ja vakain käsi. Ensin tekniikkaharjoitukset ja sitten nähdään kuka on kuka. Sopii myös joukkuekisaksi.

Kesto n. 1,5 tuntia
5 – 20 osallistujalle
Pyydä tarjous


SIENESSÄ

Aloitamme pienellä teoriaosuudella sienistä ja retken turvallisuudesta ja sitten asiaan eli sieniä metsästämään. Oppaamme kertovat mitä ja mistä saalista löytyy, sekä pitävät ryhmän kasassa. Sopivassa välissä nautimme kahvit pullan kanssa kannon nokassa. Otathan mukaan oman korin, veitsen saat meiltä lainaksi.

Vain syksyllä 2-30 saalistajalle
Kesto 1-4 tuntia
Pyydä tarjous


TAIDEPAUKKU LUONNOSSA

Tutustu luontoon taiteen kautta. Teemme luontoretken yhteydessä runoja, musiikkia, tauluja ja tietysti nautimme taidenäyttelystä. Tosi kultturelliä.

Kesto 2 - 3 tuntia
10 - 20 osallistujalle
Pyydä tarjous


SUUNNISTA JA MERKEISTÄ

Karttamerkit, kartanluku, suunta. Ai, että mitä? Tässä toimiva suunnistuskurssi perusasioiden haltuun ottoon. Tämän jälkeen uskallat lähteä nauttimaan luonnosta myös merkittyjen polkujen ulkopuolellekin. Yhdessä on kiva oppia.

Kesto 3 - 8 tuntia
3 - 15 osallistujalle
Pyydä tarjous

TAIDEPAUKKU LUONNOSSA

Todellisille nautiskelijoille taiteellista luontoelämystä ilman hikoilua. Luontoretken voi tehdä ihan lähimetsään tai kulkea parin kilometrin päähän pienen järven rantaan. Teemme runoja, musiikkia, "maalauksia" ja nautimme taidenäyttelystä. Kilpailija Kiasmalle ja Guggenheimillekin.

Toteutus Nuuksion kansallispuistossa.

Kesto 1-3 tuntia
5 – 20 osallistujaa
Pyydä tarjous

SAUVAKÄVELYÄ 

Mukavaa, yhteistä reippailua Nuuksion poluilla ja pikkuteillä sauvakävelyn merkeissä. Laji sopii kaikille ja on loistava kunnon kohottaja ja rasvan polttaja. Tällä retkellä opitte tämän oivallisen harrastuksen perustekniikat ja nautitte kivasta meiningistä. Reipasta suomalaista menoa.

Kesto 1-2 tuntia
2-30 sauvojalle
Pyydä tarjous


POTKUA ELÄMÄÄN

Tunnetko kickbiken, tuon mainion potkupyörän. Erillaista elämystä, reipasta menoa ja uusia kokemuksia. Voidaan toteuttaa melkein missä vain. Pidempiin retkiin voidaan yhdistää vaikka kisailua ja kulttuuria. Tämän ohjelman jälkeen saattaa kehosta löytyä uusia lihaksia.

Kesto 0.5 - 6 tuntia
5 - 50 osallistujalle
Pyydä tarjous


NELJÄ JÄRVEÄ

Leppoisan mukavaa meininkiä Nuuksion jylhissä maisemissa. Melomme vakailla kumilautoilla tai kanooteilla kolmella erämaajärvellä. Vesistöjen väliset kannakset (n. 100 m)ylitetään auttoja kantaen, joten pientä seikkailuakin on luvassa. Puolivälissä matkaa pidetään virkistävä kahvitauko. Leppoisaa yhteistä seikkailua.

Kesto 3 tuntia
5 - 50 osallistujalle
Pyydä tarjous


MAJAVAN JÄLJILLÄ

Lavat heiluu ja vesi loiskuu, tämä on oikeasti kivaa! Ammattitaiset oppaamme johdattavat teidät inkkarimelonnan ihmeelliseen maailmaan ja vievät teidät pienelle seikkailulle suojaisille järvillä tai joille.

Kesto 2 - 5 tuntia
5 - 50 osallistujalle
Pyydä tarjous

  

Jetin jäljillä

Lumikenkäseikkailu on talvista liikuntaa parhaimmillaan. Luvassa on onnistumisen iloa, uusia yhteisiä kokemuksia ja kaunista luontoa. Pimeän aikaan käytämme otsalamppuja, joten myös iltaretkien tunnelmasta voi nauttia.

Kesto 1-2 tuntia
2-45 osallistujalle
Pyydä tarjous


Kilpaa Pohjoisnavalle
 

Reipasta seikkailua talven keskelle. Karttojen ja GPS-laitteiden avulla tiimit suunnistavat rastilta toiselle pulmia ja tehtäviä ratkoen. Nyt kysytään yhteishenkeä, nokkeluutta ja huumoria! Lumitilanteen salliessa käytämme apuna lumikenkiä, ja illalla otsalamppuja.

Kesto noin 2 tuntia
10-40 seikkailijalle
Pyydä tarjous

Reikiä jäässä

Toukka koukkuun ja kaloja narraamaan. Tarvittavat välineet löytyvät paikalta. Rento mieli pitää olla mukana. Leppoisaa talvipäivän viettoa kauniin järven jäällä. Halutessanne nautitaan pullakahvit nuotion ääressä. 

Kesto 1-2- tuntia
2-30 onkijalle
Pyydä tarjous


Winter Adventure
 

Tässä on seikkailullinen ulkoiluohjelma, joka sopii kaikenlaisille reippailijoille. Liikumme lumikengillä talvisille hangilla GPS laitteilla suunnistaen. Matkalla harrastamme pilkkimistä ja makkaranpaistoa nuotion ääressä. Onnistumisen iloa, uusia kokemuksia ja yhdessä tekemistä. 

Kesto 3-4 tuntia
10-40 osallistujalle
Pyydä tarjous

KYSY MYÖS

Maastopyöräily, kiipeily, jousiammunta, sauvakävely, chi-kung, kuntotestit, pihapelit...
Yhdistele vapaasti eri lajeja sopivaksi kokonaisuudeksi.

Tutustu seuraavaksi:

Virkistys- ja TYHY-päivät   i   Kisailut ja tiimityö