Ajankohtaista

Kiviä jäällä

Alppicurling turnaus on talviohjelmaa parhaimmillaan! Ehkä maailman vanhin jääurheilulaji suoraan Alpeilta. Tässä lajissa tarvitaan taktista silmää, herkkää heittokättä ja vahvasti huumoria. Leppoisaa toimintaa ihan kaikille!

Peliä pelataan hieman pienemmillä heittokivillä kuin normaali curlingissa, eikä harjaajia käytetä. Joukkueen tavoitteena on saada mahdollisimman monta omaa kiveä lähimmäksi maalia.

AlppiCurling.png

Kesto noin 1,5 tuntia
10-24 seikkailijalle

  • Toteutus siellä missä löytyy jäätä tai kovaa lunta.
  • Ohjelmaan voi liittää vaikka nokipannukahvit ja letunpaistoa nuotion ääressä
  • Kaikki normaalikuntoiset, terveet aikuiset voivat huoletta osallistua ohjelmaan, eikä mitään erityistaitoja tarvita
  • Varustauduttehan lämpimällä, jäälle ja lumelle sopivalla vaatetuksella ja jalkineilla

Talviolympialaiset

Reipas ja liikunnallinen tapahtuma, mikä ei jätä ketään kylmäksi. Sopii mainiosti tiimihengen kohottamiseen ja mukavaan yhdessäoloon. Hyvänä apuna kisassa on huumori ja yhteistyökyky. Lajit määräytyvät vallitsevan säätilan mukaan. Tästä ohjelmasta saaduista yhteisistä kokemuksista riittää puhuttavaa pitkäksi aikaa.

Kesto noin 2 tuntia
10-100 osallistujalle

Jetin jäljillä

Lumikenkäseikkailu Nuuksion kansallispuistossa on talvista liikuntaa parhaimmillaan. Luvassa on onnistumisen iloa, uusia yhteisiä kokemuksia ja kaunista luontoa. Pimeän aikaan käytämme otsalamppuja, joten myös iltaretkien tunnelmasta voi nauttia.

Kesto 1-2 tuntia
2-45 osallistujalle

Etsi ja hämmästy

Geo-kätköily voi koukuttaa. Tiimit etsivät GPS-laitteita käyttäen kätköjä, joilla on luontoaiheisia kysymyksiä. Mukavaa yhdessä liikkumista ja löytämisen iloa. 

Kesto 1,5 tuntia
2-30 osallistujalle

Reikiä jäässä

Toukka koukkuun ja kaloja narraamaan. Tarvittavat välineet löytyvät paikalta. Rento mieli pitää olla mukana. Leppoisaa talvipäivän viettoa kauniin järven jäällä. Halutessanne nautitaan pullakahvit nuotion ääressä. 

Kesto 1-2- tuntia
2-30 onkijalle

Kilpaa Pohjoisnavalle

Reipasta seikkailua talven keskelle. Karttojen ja GPS-laitteiden avulla tiimit suunnistavat rastilta toiselle pulmia ja tehtäviä ratkoen. Nyt kysytään yhteishenkeä, nokkeluutta ja huumoria! Lumitilanteen salliessa käytämme apuna lumikenkiä, ja illalla otsalamppuja.

Kesto noin 2 tuntia
10-40 seikkailijalle

Talvipäivän seikkailuja

Tässä on mainio kokopäivän ulkoiluohjelma, joka sopii kaikenlaisille reippailijoille. Tiedossa on onnistumisen iloa, uusia kokemuksia ja yhdessä tekemistä. Pilkkiminen on harrastus, missä ajatus lepää ja kunto kohenee. Bonuksena vielä mahdollinen kalasaalis – ja varmasti luomua!

Mikä olisi päivä ilman peliä? Niimpä. Pääsette kokemaan ehkä maailman vanhimman jääpelin suoraan Alpeilta; tunnelman. Alppicurling on herkkää heittokättä ja hienotunteista taktiikkaa vaativa laji. Ja jälkipelit saattavat kestää pitkänkin aikaa.

Ja jäältä metsään! Lähdemme nauttimaan talvisesta luonnosta Nuuksion kansallispuiston upeisiin maisemiin. Jotta hangessa olisi helpompi liikkua, laitamme jalkaan kunnolliset lumikengät. Kaunis luminen luonto yhdessä hyvän seuran kanssa antavat kokemuksen, josta on puhuttavaa pitkäksi aikaa.

Kesto 3-4 tuntia
10-60 osallistujalle